Organisatie

Uitzendbureau Tempoline B.V. is voortgekomen uit het bedrijf EMZ en heeft een historie terug tot 2003 in de uitzendmarkt. Uitzendbureau Tempoline levert met een enthousiast team Poolse uitzendkrachten voor diverse sectoren zoals; de Bouw, de Glas-, en Tuinbouw, Transport en Logistiek, Recycling, Food en Productie & Assemblage.

Wij werven en selecteren voor uw bedrijf de beste mensen via onze eigen wervingskantoren in Polen en wij investeren in onze uitzendkrachten door ze goed voor te bereiden en te begeleiden voor en tijdens het werk bij uw bedrijf. U kunt dus rekenen op gemotiveerde en tevreden uitzendkrachten op de werkvloer en dat verhoogt de werksfeer en uw productiviteit.

Wij maken gebruik van meertalige opdracht coördinatoren zodat u één persoonlijk aanspreekpunt heeft en waarmee uw behoefte kunt bespreken zodat de uitzendkrachten die wij leveren aansluiten bij uw organisatorische wensen.

Daarbij is van belang dat Uitzendbureau Tempoline B.V. de gehele uitzendketen in eigen beheer uitvoert. Daardoor staan wij 100% zelf garant voor scherpe tarieven en razendsnelle en flexibele inzetbaarheid vanuit een grote poel van medewerkers en bieden wij u de hoogste leveringsbetrouwbaarheid en continuïteit.

Missie

Wij werken dagelijks hard aan onze missie en dat is het beste uitzendbureau te willen zijn en ons positief te blijven onderscheiden bij onze klanten.

Belangrijk vinden wij het om met U -onze klant- een duurzame relatie op te bouwen en samen te werken aan het productiever maken van uw bedrijf door het leveren van de beste uitzendkrachten. Wij streven ernaar dat samenwerken met Uitzendbureau P-Tempoline vanzelfsprekend is en blijft en dat daarover geen twijfel is zodat U zich ontzorgt kan focussen op U eigen missie in U eigen competitieve markt en succesvol kan ondernemen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Uitzendbureau Tempoline B.V. wil gemotiveerde en tevreden medewerkers, die zich thuis voelen in NL en met plezier naar hun werk gaan. Wij investeren daarvoor in onze uitzendkrachten door ze vooraf in Polen goed te informeren over wonen en werken in NL. Tevens worden uitzendkrachten afhankelijk van type werk en wensen van klant vooraf geïnstrueerd voordat ze te werk worden gesteld, waarbij veiligheid op de werkvloer voor ons een speerpunt is.

Met onze uitzendkrachten willen wij -net als met onze klanten- ook een duurzame relatie opbouwen. NL is een ander land is en veel is nieuw voor onze medewerkers en daarom hechten we veel waarde aan het begeleiden van onze uitzendkrachten zowel privé als in de werkomgeving.

Wij verzorgen ook voor onze uitzendkrachten nette huisvesting en regelen we vervoer van en naar het werk. Uiteraard betalen we onze uitzendkrachten altijd op tijd en zijn de arbeidsvoorwaarden en salariëring altijd minimaal conform de CAO van de sector of marktconform.